Hamshahri Logo
ميز آنلاين نشريات انتشارات درباره ما ارتباط با ما جستجو نقشه سايت


ايران جهان
اقتصاد بورس
بزرگراه سايبر شهر مجازی
ارتباطات دانش و تکنولوژي
موسيقی سينما و تلويزيون
ورزش سلامت
آموزش هنر
مهارت‌های زندگی ديدگاه
انديشه قرآن کريم
سفر محيط زيست
پيشخوان کتاب
اجتماع مسکن
پليس حادثه
شهردار شورای شهر
شهر مسير
حمل ‌و‌ نقل مترو
فرهنگ تاريخ
ادبيات داستانی زنان
کودک و نوجوان تغذيه
عکس آب و هوا
سرگرمی

به روز شده: 20 بهمن 1388 ساعت 22:18  - ‏آمار بازدید سایت: آمار بازدید  RSS
صفحه اصلی حمل ‌و‌ نقل
 
راه‌اندازی مسیر BRT آلودگی هوا را کم كرد
اتوبوس- همشهري آنلاين:
راه‌اندازی نخستین مسیر اتوبوس‌های پرسرعت (BRT) روزانه حدود 50 تن از گازهای آلاینده هوا و در نتیجه آلودگی هوای پایتخت را کاهش داده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در پژوهشی تاثیر اجرای طرح BRT بر کاهش آلودگی هوای پایتخت را از طریق میزان تغییر انتشار انواع آلاینده‌های ناشی از منابع متحرک و نیز مقدار تولید آلودگی اتوبوس‌ها به طول 7/18 کیلومتر قبل و بعد از اجرای طرح را مورد ارزیابی قرار داد.

بنابر این گزارش قبل از اجرای طرح BRT تعداد 338 دستگاه اتوبوس روزانه 209 هزار مسافر را در محور میدان آزادی - چهارراه تهرانپارس جابه‌جا می‌کردند درحالی که بعد از اجرای طرح تعداد 250 دستگاه اتوبوس روزانه 289 هزار مسافر را در این محور جا‌به‌جا می‌کنند.

نتيجه پژوهش نشان مي‌دهد كه افزایش روزانه 80 هزار نفر جابه‌جایی مسافر با اتوبوس در مسیر BRT با این فرض که این تعداد مسافر قبل از اجرای طرح توسط خودروهای سواری با متوسط سرنشین چهارنفر جابه‌جا می‌شدند، باعث کاهش تردد حدود 20 هزار خودروی بنزین‌سوز در این مسیر شده است.

این گزارش حاکی است بر اساس این فرضیه کاهش انتشار ناشی از جابه‌جایی مسافر توسط اتوبوس‌ها بر مبنای 78/0 کیلوگرم در 7/18 کیلومتر مسیر BRT بوده که با احتساب 20 هزار دستگاه خودروی سواری روزانه 15 هزار و 522 کیلوگرم از آلودگی هوای پایتخت کم شده است.

علاوه بر این نتیجه کاهش تعداد اتوبوس‌ها و افزایش سرعت آنها روزانه 34 هزار و 242 کیلوگرم و با احتساب خودروهای سواری فرضیه مذکور در مجموع هر روز حدود 50 تن و به طور دقیق 49 هزار و 764 کیلوگرم از آلودگی هوای تهران کاسته شده است.

تاریخ درج: 25 آبان 1386 ساعت 17:53 تاریخ تایید: 25 آبان 1386 ساعت 22:12 تاریخ به روز رسانی: 25 آبان 1386 ساعت 22:06
 
مطالب مرتبط
تبصره 13 سهم تهران را از اتوبوس‌هاي شهري بدهد افزايش 1.5 برابري تقاضاي سفر با اتوبوس‌هاي تندرو عمليات ضربتي در مسير اتوبوس‌تندرو اتوبوس‌هاي چپ‌در در مسير BRT راه مي‌افتند اتوبوسرانی تهران در تنگنای كمبودها و محدوديت‌ها منطقه 9 خط جديد اتوبوس نمي‌خواهد جدال نابرابر اتوبوس تندرو و فرهنگ شهرنشيني بلیت الکترونیک در نخسین ایستگاه خط BRT كاهش تقاطع‌هاي خيابان دماوند تا آزادي سهم اتوبوسراني در حمل‌ونقل تهران به 25 درصد مي‌رسد اتوبوسراني در سال 1404 بازديد كارشناسان آلماني از اولین مسیر BRT در تهران اتوبوس‌هاي تندرو ؛ صرفه جويي در زمان و افزايش سرعت خطوط مكمل BRT در 6 مسير احداث مي‌شود مسافران BRT آمارگيري مي‌شوند حرکت اتوبوس‌های BRT تحت کنترل است صرفه‌جويي روزانه 9 ميليون دقيقه در وقت شهروندان
 
 
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه همشهری است