Hamshahri Logo
ميز آنلاين نشريات انتشارات درباره ما ارتباط با ما جستجو نقشه سايت


ايران جهان
اقتصاد بورس
بزرگراه سايبر شهر مجازی
ارتباطات دانش و تکنولوژي
موسيقی سينما و تلويزيون
ورزش سلامت
آموزش هنر
مهارت‌های زندگی ديدگاه
انديشه قرآن کريم
سفر محيط زيست
پيشخوان کتاب
اجتماع مسکن
پليس حادثه
شهردار شورای شهر
شهر مسير
حمل ‌و‌ نقل مترو
فرهنگ تاريخ
ادبيات داستانی زنان
کودک و نوجوان تغذيه
عکس آب و هوا
سرگرمی

به روز شده: 21 بهمن 1388 ساعت 00:30  - ‏آمار بازدید سایت: آمار بازدید  RSS
صفحه اصلی حادثه
 
قصاص در ملأ عام براي قاتل جوان بسيجي
داخلی- جواد عزيزي:
سارق 20 ساله كه در جريان دستبرد مسلحانه به داروخانه‌اي درتهران، يك جوان بسيجي را با شليك گلوله به شهادت رسانده بود پس از محاكمه در دادگاه كيفري استان تهران، به قصاص در ملأ عام محكوم شد.

شامگاه 23 فروردين، دو سارق جوان كه يكي از آنها مسلح به كلت كمري بود قدم به داروخانه‌اي در منطقه سعادت آباد گذاشتند اما فرياد‌هاي مسئول داروخانه باعث شد آنها دستپاچه پا به فرار بگذارند.

به‌دنبال فرار سارقان، يك جوان بسيجي كه به همراه دوستانش از مسجدي در نزديكي داروخانه خارج شده بود متوجه آنها شده و به تعقيب سارقان مسلح پرداخت.

چند ثانيه‌ بعد وقتي صداي شليك گلوله‌ فضاي محل را پر كرد، شاهدان حادثه با پيكر خون آلود جوان بسيجي كه بي‌جان روي زمين افتاده بود مواجه شدند و اين در حالي بود كه سارقان مسلح بدون برجا گذاشتن ردي از خود ناپديد شده بودند.

با گزارش ماجرا به پليس، كارآگاهان جنايي پايتخت در همان بررسي‌هاي اوليه دريافتند دزدان مسلح، سارقان سريالي داروخانه‌ها و مطب‌هاي تهران هستند كه به اتهام ارتكاب چند سرقت مسلحانه تحت تعقيب پليس قرار دارند.

با اين اطلاعات، جست‌وجو براي شناسايي متهمان ادامه يافت تا اينكه كارآگاهان با چهره‌نگاري از آنها و رديابي‌هاي تخصصي، موفق به دستگيري دو سارق سريالي مطب‌ها و داروخانه‌ها شدند.

با انتقال متهمان به اداره آگاهي و اعتراف آنها به 9 سرقت مسلحانه، مأموران موفق شدند با كمك شاهدان حادثه و بازبيني فيلم ضبط‌شده توسط دوربين مداربسته محل سرقت، عامل تيراندازي به جوان بسيجي را كه ناصر نام داشت، شناسايي كنند اما وي در بازجويي‌ها مدعي شد كه گلوله به صورت تصادفي شليك شده است.

با اين اظهارات متهم، پرونده وي براي رسيدگي به اتهام قتل عمد، به شعبه 71 دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد و او روز سه شنبه 11 دی در مقابل قاضي عزيزمحمدي و 4 قاضي مستشار دادگاه پاي ميز محاكمه رفت.

در اين جلسه، پس از بيان كيفرخواست از سوي نماينده دادستان و درخواست قصاص متهم از سوي اولياء دم مقتول، سارق جنايتكار در جايگاه قرار گرفت و با قبول اتهام خود گفت: آن روز  پس از فرار از داروخانه با جوان بسيجي‌ و دوستانش روبه‌رو شديم.

در حالي كه آنها قصد دستگيري ما را داشتند من و همدستم به فرار ادامه داديم تا اينكه در نزديكي يك بلوار من به زمين خوردم و يكي از جوانان بسيجي‌ به طرفم آمد. بلند شدم و او را با اسلحه تهديد كردم  اما به خاطر اينكه باران مي‌آمد نتوانستم خودم را كنترل كنم و پايم سر خورد.

در حال افتادن روي زمين بودم كه دستم روي ماشه رفت و گلوله شليك شد. باور كنيد من قصد كشتن او را نداشتم و اولين باري بود كه اسلحه به دست مي‌گرفتم. حالا هم از خانواده مقتول تقاضا دارم من را ببخشند و حلال كنند.

پس از اظهارات متهم، در حالي كه برخي از شاهدان حادثه با حضور در جايگاه به ارتكاب قتل از سوي متهم شهادت داده بودند، قضات دادگاه وارد شور شده و قاتل 20 ساله را به قصاص در ملأعام محكوم كردند.

تاریخ درج: 11 دی 1386 ساعت 20:37 تاریخ تایید: 11 دی 1386 ساعت 20:41 تاریخ به روز رسانی: 11 دی 1386 ساعت 20:41
 
مطالب مرتبط
پايان دنيا براي ۲۹ قاتل و تبهكار ساخت مدرسه 100ميليوني شرط گذشت از قصاص رسيدگي دوباره به پرونده شهلا قاتل زوج اصفهاني در آستانه اعدام اعدام، مجازات قاچاقچي حامل اشك تمساح، پاي چوبه دار قاتلان زنجيره‌اي اراك پاي چوبه اعدام حكم تيرباران براي شكارچي كودكان دومين حكم اعدام براي يك محكوم به مرگ پايان خط براي قاتل سريالي زنان خانه‌دار دار مجازات براي شيطان نقابدار قصاص براي قاتلان مرد ثروتمند اصفهاني قاتل 4 نوجوان تفتي پاي ميز محاكمه
 
 
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه همشهری است