Hamshahri Logo
ميز آنلاين نشريات انتشارات درباره ما ارتباط با ما جستجو نقشه سايت


ايران جهان
اقتصاد بورس
بزرگراه سايبر شهر مجازی
ارتباطات دانش و تکنولوژي
موسيقی سينما و تلويزيون
ورزش سلامت
آموزش هنر
مهارت‌های زندگی ديدگاه
انديشه قرآن کريم
سفر محيط زيست
پيشخوان کتاب
اجتماع مسکن
پليس حادثه
شهردار شورای شهر
شهر مسير
حمل ‌و‌ نقل مترو
فرهنگ تاريخ
ادبيات داستانی زنان
کودک و نوجوان تغذيه
عکس آب و هوا
سرگرمی

به روز شده: 21 بهمن 1388 ساعت 00:43  - ‏آمار بازدید سایت: آمار بازدید  RSS
صفحه اصلی موسيقی
 
پاسخ مثبت ارشاد به بيانيه خانه موسيقي
نهادها- همشهري  آنلاين:
معاون هنري وزير ارشاد از پرداخت كمك مالي وزارت ارشاد به خانه موسيقي براي خريد ملك اين نهاد تا شهريور ماه امسال خبر داد.

به گزارش همشهري آنلاين يك روز پس از انتشار بيانيه مشترك شوراي عالي و هيئت مديره خانه موسيقي،درباره محقق نشدن وعده وزارت ارشاد براي پرداخت مابقي مبلغ خريد ملك خانه موسيقي، محمد حسين ايماني خوشخو در گفت وگو با مهر گفت: کمک مالی وزارت ارشاد برای خرید ملک خانه موسیقی تا اوایل شهریورماه پرداخت خواهد شد و از این بابت جای نگرانی برای اهالی موسیقی در جهت پیشبرد اهداف جدی این نهاد صنفی نیست.

وي افزود: آقای صفارهرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنان بر سر وعده خود مبنی بر کمک مالی برای خرید ملک خانه موسیقی هست و طبق قول وزیر ارشاد مراحل اداری آن توسط معاونت هنری در حال پیگیری است.

دکترمحمدحسین ایمانی خوشخو دراین باره افزود: برخی بدهی ها از سال گذشته باقی مانده که وزارت ارشاد بایستی آنها را بپردازد و هم اکنون هم مشغول پرداخت این بدهی ها هستیم و گمان می کنم تا یک ماه آینده تمامی بدهی ها تصفیه می شود و وزارت ارشاد هم کمک مالی خود را متناسب با کمک شهرداری پرداخت خواهد کرد. 

معاون هنری وزارت ارشاد در پاسخ به این سئوال که با توجه به اختلافات به پیش آمده بین حوزه هنری و وزارت ارشاد روند فعالیت حوزه هنری به چه صورت خواهد بود گفت : در گذشته به دلیل نا آگاهی برخی از مدیران حوزه هنری از قانون، برخی مشکلات بین این دو نهاد فرهنگی پیش آمد که خوشبختانه این مشکلات با درایت مدیر حوزه هنری جناب آقای بنیانیان حل شد و درحال حاضر هیچ مشکلی بین وزارت ارشاد و حوزه هنری وجود ندارد و این نهاد می تواند مجموع فعالیتهای خود را مانند گذشته با کسب مجوز از وزارت ارشاد از سر بگیرد و از دید ارشاد تمام اختلاف ها بین این دوارگان فیصله پیدا کرده و هیچ مشکلی هم برای فعالیت تالار اندیشه وجود ندارد و هر زمان که حوزه آمادگی داشته باشد با درنظرگرفتن ضوابط تعریف شده گروههای موسیقی می توانند در تالار اندیشه کنسرت دهند.

وی درادامه افزود : انجام فعالیت های هنری که هنر موسیقی را هم نیزشامل می شود منوط به کسب مجوز از سوی وزارت ارشاد است و این سیاست کلی است که همه جا اعمال می شود و حتی مرکز موسیقی صدا و سیما با وجود همه سابقه ای که دارد برای نشر هرگونه اثرموسیقایی باید مجوز ارشاد را داشته باشد.

ایمانی خوشخو در پاسخ به این نکته که وزارت کشورهم برای تولید آثار موسیقی وارد عمل شده است و آیا این اقدام از نظر وزارت ارشاد قانونی است گفت : همانطور که گفتم مرجع قانون گذار و تصمیم گیرنده در حوزههای مختلف هنری مانند موسیقی،تئاتر و هنرهای تجسمی وزارت ارشاد است بنابراین اگر فرض بر این باشد که وزارت کشور هم قصد تولید آثار فرهنگی و هنری و یا تولید آلبوم های موسیقی را دارد ضمن رعایت قوانین ما هم خوشحال می شویم که نهادهای دیگر هم در حوزه های فرهنگ و هنر وارد عرصه شوند ولی تا آنجا که من اطلاع دارم فعالیت وزارت کشور تنها به مختص به اجاره سالن این وزارتخانه برای اجرای کنسرت است وگرنه تولید آثار موسیقی در چارچوب فعالیت آثار موسیقایی تعریف نشده است .

تاریخ درج: 17 تیر 1387 ساعت 18:21 تاریخ تایید: 19 تیر 1387 ساعت 02:05 تاریخ به روز رسانی: 11 آذر 1388 ساعت 15:49
 
مطالب مرتبط
‌حضور اعضاي ارشد خانه موسيقي در كارگاه آواز شجريان آشنايي با خانه موسيقي ناظري هم براي خانه موسيقي مي‌خواند انتخابات خانه موسيقي برگزار شد خانه موسيقي دليل لغو دو كنسرت را پي‌گيري مي‌كند تالار وحدت به اماكن پولي پرداخت نمي‌كند بيانيه شوراي عالي و هيئت مديره خانه موسيقي شجريان در جشن خانه موسيقي مي‌خواند برگزاري انتخابات كانون مدرسان خانه موسيقي برگزاري انتخابات كانون نويسندگان خانه موسيقي برگزاري انتخابات كانون سازسازان انتخابات كم رونق كانون آهنگسازان برگزاري انتخابات كانون خوانندگان ايراني پيرنياكان؛ دبير جشن خانه موسيقي زندگينامه: داريوش پيرنياكان (1334-) وجود ۳۰۰ استوديوي صدابرداري غيرحرفه‌اي در ايران انتخاب هيئت مديره كانون نوازندگان كلاسيك طرح مشكلات سازسازان در مجمعي كه به نصاب نرسيد اعلام نوبت دوم مجامع 9 گانه خانه موسيقي صديف هم نامزد كانون خوانندگان سنتي شد مختاباد و شركت در انتخابات خانه موسيقي مجمع عمو‌مي‌كانون‌هاي خانه موسيقي تغيير مكان مجامع عمومي خانه‌ موسيقي دومين نشست شوراي عالي خانه موسيقي
 
 
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه همشهری است