Hamshahri Logo
ميز آنلاين نشريات انتشارات درباره ما ارتباط با ما جستجو نقشه سايت


ايران جهان
اقتصاد بورس
بزرگراه سايبر شهر مجازی
ارتباطات دانش و تکنولوژي
موسيقی سينما و تلويزيون
ورزش سلامت
آموزش هنر
مهارت‌های زندگی ديدگاه
انديشه قرآن کريم
سفر محيط زيست
پيشخوان کتاب
اجتماع مسکن
پليس حادثه
شهردار شورای شهر
شهر مسير
حمل ‌و‌ نقل مترو
فرهنگ تاريخ
ادبيات داستانی زنان
کودک و نوجوان تغذيه
عکس آب و هوا
سرگرمی

به روز شده: 21 بهمن 1388 ساعت 00:17  - ‏آمار بازدید سایت: آمار بازدید  RSS
صفحه اصلی اقتصاد
 
رشد اقتصادي در آمريکا از سال ۲۰۱۰ از سرگرفته مي‌شود
اقتصاد‌جهان- همشهری آنلاین:
پيش‌بيني‌هاي نهادهاي بين‌المللي حاکي از آن است که رشد اقتصادي آمريکا از سال ۲۰۱۰ از سرگرفته مي‌شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه فرانس ۲۴، تيموتي گايتنر - وزير خزانه‌داري آمريکا - يادآور شده است: نشانه‌هاي مثبتي در اقتصاد آمريکا وجود دارد.

پس از ۳ سال رکود در بازار مسکن آمريکا، تقاضاي خريد مسکن نو و دسته دوم رو به افزايش است و نخستين نشانه‌هاي از سرگيري رشد پس از بحران وام مسکن مشاهده مي‌شود.[آشنايي با بحران مالی در بازار مسکن آمریکا (2006)]

به اين ترتيب ميليون‌ها آمريکايي نيز مي‌توانند به بازپرداخت اقساط معوقه خود روي آورند و بدون واهمه از توقيف ملک خود، زندگي کنند. تيموتي گايتنر گفت: براي يافتن راه‌حل‌هاي خروج از بحران به زمان نياز است اما چشم انداز بهبود اوضاع در آمريکا و در ديگر کشورها مشاهده مي‌شود.

ژان کلود تريشه - رئيس بانک مرکزي اروپا - نيز خاطر نشان کرد: سال ۲۰۱۰، سال از سرگيري رشد اقتصادي خواهد بود به شرط آنکه تصميمات مناسب اقتصادي گرفته شود.

دومينيک استروس کان - مدير کل صندوق بين‌المللي پول - هم اذعان کرده است: سال ۲۰۱۰، سال بهبود اوضاع خواهد بود اما اولويت را بايد به نظارت بر نظام مالي اختصاص داد.

در اروپا به نظر مي‌رسد بخش خودروسازي با بهبود اوضاع مواجه شده باشد. در ماه مارس فروش خودروي نو در فرانسه و ايتاليا و آلمان افزايش يافت. طي يک ماه گذشته ارزش سهام در بورس‌های اروپايي نيز افزايش يافته است.

تاریخ درج: 18 فروردین 1388 ساعت 10:51 تاریخ تایید: 18 فروردین 1388 ساعت 15:52 تاریخ به روز رسانی: 18 فروردین 1388 ساعت 15:52
 
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه همشهری است