فصل خانه‌دار شدن

اگر آنقدر شهروند موفقي بوده‌ايد كه پس‌اندازتان براي خريد خانه در ابعاد كوچك و حتي بزرگ كفايت مي‌كند و گوش شيطان كر! براي خانه‌دار شدن خيز برداشته‌ايد بهتر است بدانيد قيمت‌ها بالاخره به ثبات رسيده است.
 

آن‌طور كه رئيس اتحاديه مشاوران املاك مي‌گويد اگر دوستان مسئول و غيرمسئول با اظهارنظرهاي غيركارشناسي آب به آسياب گراني نريزند و البته بي‌حرف پيش!  چشم‌هايمان به كاهش قيمت خانه هم روشن خواهد شد.

مصطفي قلي‌خسروي در گفت و گو با همشهري مي‌گويد: اين كاهش يا دست‌كم ثبات قيمت با در نظر گرفتن آغاز فصل ركود و به آخر رسيدن جابه‌جايي‌ها قابل پيش‌بيني بوده هر چند كه افزايش تسهيلات دولتي و وعده واگذاري گسترده زمين‌هاي 99 ساله هم درايجاد شرايط فعلي نقش داشته است.

او معتقد است تنها راه خانه‌دار شدن مردم به خصوص در شهرهاي بزرگي مثل تهران حركت به سمت بلند مرتبه‌سازي و در نتيجه تراكم‌فروشي است و نمي‌توان اين نياز را ناديده گرفت.
جان كلام اينكه قبل از امضاي هر قراردادي از واقعي بودن قيمت مطمئن شويد و معامله را در بنگاه‌هاي صاحب مجوز، رسمي كنيد و به خاطر داشته باشيد كه با استناد به گفته‌هاي خسروي تا همين امروز 6 هزار مشاور املاك غيرقانوني و بدون مجوز رسمي مشغول خدمت‌رساني هستند.

البته اگر به فصلي بودن سياست‌هاي دولتي عقيده نداريد و به وعده‌هاي مسئولان اعتماد مي‌كنيد براي خريد ارزان‌تر مي‌توانيد دست نگهداريد.محمد سعيدي‌كيا وزير مسكن و شهرسازي همين چند روز پيش اعلام كرد با واگذاري زمين‌هاي 99 ساله به زودي زود قيمت خانه حتي در تهران ارزان خواهد شد.

تاریخ ورود خبر: 28 آذر 1386 ساعت 19:16
تاریخ تایید: 28 آذر 1386 ساعت 20:32
تاریخ به روز رسانی: 28 آذر 1386 ساعت 20:31
لینک خبر: http://hamshahrionline.ir/News/?id=41333