شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۰:۵۷
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: اضافه کردن مقداری آب لیمو، شوید تازه و ماست به این سالاد، آن را سالم و سبک می‌کند و گزینه مناسبی برای شام خواهد شد.

سالاد

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت:‌45 دقیقه

مواد لازم برای سه نفر:

سینه مرغ: ‌2 عدد

پیاز متوسط: یک عدد، درشت خرد شود.

سیر: ‌یک حبه، خرد شود.

سیب زمینی تکه شده: 5/1 پیمانه

نخود فرنگی: 5/1 پیمانه

روغن: 3 قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

مواد لازم برای تهیه سس:

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

ماست: 4 قاشق غذاخوری

آب یک عدد لیمو

 شوید تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• روی سیب زمینی‌ها دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، و مقداری نمک و فلفل ریخته، و آن‌ها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی‌که طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

• تا زمانی که سیب زمینی‌ها حاضر شوند، پیاز را درون یک قاشق غذاخوری کره و مقداری روغن زیتون، به مدت دو دقیقه تفت داده، سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر آن‌ها را تفت دهید.

•  اکنون سینه‌های مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده، و هر طرف آن‌ها را به مدت 15- 10 دقیقه تفت دهید.

• بگذارید مخلوط خنک شود.

• نخود فرنگی‌ها را درون آب جوش، 10- 5 دقیقه حرارت داده و درون آبکش بریزید، سپس درون آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند.

• تمام مواد سس را خوب با هم مخلوط کنید.

• نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و از آن بچشید.

• سینه‌های مرغ را به صورت مکعب‌های کوچک درآورده، سپس آن‌ها را با سیب زمینی‌ها و نخود فرنگی‌ها مخلوط کرده و با سس آماده شده مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

• سالاد را سرد میل کنید.

کد خبر 105238
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز