جمعه 3 آذر 1396 | به روز شده: 2 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389 - 14:49:54 | کد مطلب: 106992 چاپ

آشنایی با روش تهیه دسر توپی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
این دسر خوشمزه، بسیار مقوی است و برای تمام گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

مواد لازم:

گردو: 2 پیمانه

خرمای تازه: 250 گرم، ‌هسته آن جدا شود.

برگه زردالو: 250 گرم

آب داغ: 7- 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• خرماها و برگه‌های زردالو را درون دستگاه غذاساز خوب با هم مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن‌ها اضافه کنید و درون کاسه‌ای بریزید.

• نیمی از گردوها را ریز خرد کرده و نیمی دیگر را پودر کنید.

• گردوهای پودر شده را به مخلوط خرما و زردالو اضافه کنید و آن‌ها را با هم مخلوط کرده و به شکل توپ‌های کوچکی درآورید. برای انجام این‌کار در صورت نیاز می‌توانید کمی دستتان را چرب کنید.

• سپس هر کدام از توپ‌ها را درون گردوهای ریز خرد شده بغلطانید.

در همین زمینه: