آشنایی با روش تهیه کیک کاکائویی

تغذیه > شیرینی‌ها- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
در ترکیب این کیک لذیذ، می‌توانید به جای پوست پرتقال رنده شده، از پودر وانیل استفاده کنید.

زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه

مواد لازم برای 20 برش کیک:

کره: نصف پیمانه

شکر: 2 پیمانه

تخم‌مرغ: 4 عدد، هم‌زده

آرد: نصف پیمانه

پودر کاکائو: ‌نصف پیمانه

پوست رنده شده یک پرتقال یا یک قاشق چای‌خوری وانیل

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

گردو: نصف پیمانه (اختیاری)

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• در ظرفی که قرار است کیک در آن پخته شود، کاغذ مخصوص پخت کیک را قرار دهید.

• شکر، آرد، پودر کاکائو، نمک و گردوها را درون کاسه‌ای با هم خوب مخلوط کنید.

• کره آب شده، تخم‌مرغ هم‌زده، و پوست پرتقال را به مواد درون کاسه اضافه کرده، خوب هم بزنید.

• مایه آماده شده را درون ظرف مخصوص کیک بریزید.

• ظرف را به مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز بیرون بیاید، حرارت دهید.

• وقتی کیک آماده شد، آن را از ظرف بیرون آورده و قبل از این که آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، کمی صبر کرده تا مقداری خنک شود.

در همین زمینه:
سه شنبه 4 خرداد 1389 - 15:02:30
کد مطلب: 108101
نسخه چاپی