جمعه 3 آذر 1396 | به روز شده: 7 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 16 آبان 1389 - 12:56:08 | کد مطلب: 120134 چاپ

آشنایی با روش تهیه دسر مرکبات با عسل و نعنا

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
بهترین نوع گریپ‌فروت برای تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه، نوع تو سرخ آن است.

زمان تهیه: 10 دقیقه

مواد لازم:

گریپ فروت: یک عدد

پرتقال: یک عدد

عسل: یک قاشق سوپ‌خوری

نعنا: چند شاخه کوچک

طرز تهیه:

• ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و پوست و بخش سفید نازک روی آن‌‌ها را جدا کنید.

• پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقه‌های باریک، برش دهید.

• حلقه‌های بریده شده را درون یک بشقاب قرار داده، روی آن‌ها عسل بریزید و با شاخه‌های نعنا آن‌ها را تزیین کنید.

در همین زمینه: