چهارشنبه 22 آذر 1396 | به روز شده: 26 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 18 آبان 1389 - 11:20:43 | کد مطلب: 120319 چاپ

آشنایی با روش تهیه گوجه فرنگی شکم‌پر با سالاد مرغ و لیمو

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
استفاده از کرفس و بادام بو داده در این پیش غذای خوشرنگ و خوش طعم باعث ترد شدن آن می‌شود.

مواد لازم برای 20 نفر:

سینه مرغ خرد شده:  3/4 پیمانه

کرفس خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: یک قاشق غذاخوری

سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری

پوست لیموی رنده شده: یک قاشق چای‌خوری

آب لیمو:‌ یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه:‌ 1/4 پیمانه

گوجه فرنگی سفت و متوسط: 10 عدد

شاهی یا اسفناج تازه: نصف پیمانه

بادام بوداده تکه شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای سالاد، در یک کاسه کوچک، مرغ و کرفس و سالاد را با هم مخلوط کرده و سس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو و فلفل را به آن اضافه کرده و تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

• گوجه فرنگی‌‌ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ها را تا نیم سانتی‌متر مانده به پوست، بیرون آورید.

• گوجه‌ فرنگی‌های دو نیم شده را روی دستمال خشک کن آشپزخانه حدود نیم ساعت برگردانده، تا کاملا درون آن‌ها خشک شود.
• سپس شاهی‌ یا اسفناج و بادام بوداده را به مخلوط مرغ اضافه کنید.

• با قاشق درون هر نیمه گوجه فرنگی، مقداری از مخلوط را بریزید.

• سالاد آماده است شما می‌توانید سریع آن را میل کنید یا در غیر این صورت، روی آن‌ها را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را درون یخچال خنک کنید.

WWW.BHG.COM

در همین زمینه: