جمعه 3 آذر 1396 | به روز شده: 2 ساعت و 5 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 22 آذر 1389 - 10:54:30 | کد مطلب: 123089 چاپ

آشنایی با روش تهیه دسر سیب پخته

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
بهتر است برای تهیه این دسر از سیب‌های قرمز استفاده کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

سیب بزرگ: ‌4 عدد، ترجیحا قرمز رنگ

شکر: یک چهارم پیمانه

دارچین: یک قاشق چای‌خوری

گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه

کشمش ریز پلویی: یک چهارم پیمانه

کره: ‌یک قاشق غذاخوری

آب جوش:‌ سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

• فر را از قبل با حرارت 375 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• از قسمت چوب انتهای سیب، با یک چاقوی نازک، حدود یک و نیم سانتی‌متر به سمت مرکز تخم‌ها بریده و با استفاده از یک قاشق آن قسمت را تراشیده و بیرون آورید. سعی کنید دهانه حفره ایجاد شده بیش از دو سانتی‌متر نشود.(مطابق شکل)

دسر سیب پخته

• در یک کاسه کوچک، شکر،‌ دارچین، گردو و شکر را خوب با هم مخلوط کنید.

• سیب‌ها را درون ظرف پخت مخصوص مایکروفر قرار دهید.

• از مخلوط فوق درون سیب‌ها را پر کنید و روی هر یک از دهانه سیب‌ها را مقدار کمی کره قرار دهید.

• ظرف حاوی سیب‌ها را درون فر که از قبل گرم شده، ‌مدت 40- 30 دقیقه یا تا زمانی‌ که نرم شده ولی له نشوند حرارت دهید.

• ظرف را از فر بیرون آورید و از آب حاصل از پخت سیب‌ها که درون ظرف جمع شده با قاشق چند با روی سیب‌ها بریزید.

• دسر سیب پخته را تا سرد نشده می‌توانید همراه با بستنی وانیلی میل کنید.

www.simplyrecipe.com

در همین زمینه: