چهارشنبه 22 آذر 1396 | به روز شده: 27 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
پنجشنبه 25 فروردین 1390 - 23:03:20 | کد مطلب: 132007 چاپ

آشنایی با روش تهیه یخمک شاتوت و پرتقال

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
یخمک ترش و شیرین شاتوت و پرتقال را با دستگاه غذاساز به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم برای دو نفر:

آب: یک و یک چهارم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

شاتوت تازه: ‌یک و نیم پیمانه

آب پرتقال: یک پیمانه

آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• در قابلمه کوچکی، یک پیمانه آب و کل شکر را با هم مخلوط کنید.

• مخلوط را ابتدا بجوشانید سپس با شعله کم به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود آن را حرارت دهید در این میان مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید.

• شربت را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

• شاتوت‌‌ها و یک چهارم مابقی آب را درون دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 30 ثانیه آن‌ها را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را از درون صافی رد کنید تا تخم‌های آن جدا شود و مخلوط نرمی بدست آید.

یخمک شاتوت و پرتقال

• درون یک پارچ، شربت تهیه شده را با آب پرتقال و لیمو و پوره بدون تخم شاتوت بریزید و آن را با هم خوب مخلوط کنید.

• مخلوط آماده شده را درون دو ظرف یخ بریزید و به مدت شش ساعت یا بیشتر در فریزر قرار داده تا کاملا یخ بزنند.

یخمک شاتوت و پرتقال

• هنگام سرو یخمک، ظرف‌های مورد نظر و دستگاه غذاساز و همچنین تیغه آن را مدتی در فریزر قرار داده تا خنک شوند.

• مکعب‌های یخ‌زده را درون دستگاه غذاساز بریزید و مدت کوتاهی دستگاه را روشن کنید و آن‌ها مخلوط کنید.

• مخلوط را با قاشق درون ظرف‌های خنک شده بریزید و تا گرم نشده، آن‌ها را سرو کنید.

www.familyfun.go.com

در همین زمینه: