شنبه 30 تیر 1397 | به روز شده: 29 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
پنجشنبه 25 فروردین 1390 - 11:53:26 | کد مطلب: 132020 چاپ

آشنایی با روش تهیه پوره میوه

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
استفاده از پوره میوه، به عنوان صبحانه‌ای سالم و مقوی، به همه گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

مواد لازم برای دو نفر:

سیب: یک عدد

موز: یک عدد

پوست رنده شده لیمو: نصف قاشق چای‌خوری

ماست کم چرب:‌یک چهارم پیمانه

جو پرک: دو سوم پیمانه

عسل: یک قاشق غذاخوری

مغز تخمه آفتاب‌گردان: دو قاشق غذاخوری

جو پرک

طرز تهیه:

• هسته‌های سیب را بیرون آورده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده و همراه با نیمی از موز و پوست رنده شده لیمو درون دستگاه غذاساز ریخته و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا نرم شوند.

• مخلوط را درون قابلمه همراه با ماست ، جو پرک و یک و نیم پیمانه آب بریزید و آن‌ها را بجوشانید، سپس شعله را کم کرده و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

• مخلوط را از روی حرارت برداشته، عسل، نیمه باقی‌مانده از موز را که قبلا به صورت قطعات ریز درآورده‌اید و مغزهای تخمه آفتاب‌گردان را به مخلوط اضافه کرده و آن را درون ظرف مورد نظر ریخته و آن را میل کنید.

wwwfamilyfun.go.com.

در همین زمینه: