دوشنبه 29 مرداد 1397 | به روز شده: 47 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 28 فروردین 1390 - 10:23:28 | کد مطلب: 132466 چاپ

آشنایی با روش تهیه غذای رنگی با پاستا

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
استفاده از گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی، طعم شیرین و خوشمزه‌ای به این پاستای مخلوط می‌دهد.

مواد لازم برای 4 نفر

پاستای فرم‌دار: 2 پیمانه

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: نصف پیمانه

سیر خرد شده: 2 حبه

گوجه فرنگی گیلاسی: 14 عدد، خرد شود.

آب: یک چهارم پیمانه

نخود فرنگی پخته: یک چهارم پیمانه

ذرت پخته: یک چهارم پیمانه

ریحان تازه: یک قاشق غذاخوری، خرد شود.

پنیر موزارلا:‌ نصف پیمانه، به قطعات کوچک تقسیم شود.

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• پاستا را به مدت 10 دقیقه درون آب بجوشانید. در این دستور غذا پاستا باید کمی سفت شود.

• در قابلمه کوچکی، سیر و پیاز را درون روغن زیتون به مدت 3 دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید.

• نخود فرنگی، گوجه گیلاسی، آب و ذرت را به مواد فوق بیافزایید و به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌ که کاملا پخته و نرم شوند حرارت دهید.

• مواد فوق را با پاستا که درون آبکش ریخته‌اید، مخلوط کنید.

• ریحان تازه، پنیر موزارلا و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.

نکته:‌ کدو را می‌توانید به مخلوط فوق اضافه کنید چرا که طعم متعادلی دارد و خواص این غذا را بیشتر می‌کند.

غذای رنگی با پاستا

www.thevisualguide.com

در همین زمینه: