یکشنبه 6 خرداد 1397 | به روز شده: 21 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 27 فروردین 1390 - 15:40:50 | کد مطلب: 132476 چاپ

آشنایی با روش تهیه ساندویچ تمشک و کره بادام زمینی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
تمشک تازه و مربای تمشک دو ماده اصلی این ساندویچ هستند.

مواد لازم برای دو نفر:

کره بادام‌ زمینی: یک چهارم پیمانه

مربای تمشک: 2 قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

تمشک تازه: یک پیمانه

طرز تهیه:

• کره بادام زمینی، مربای تمشک و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط کره بادام زمینی را به روی سطح نان زیری و ته نان رویی پخش کنید.

• روی لایه فوق،‌ تمشک‌ها را قرار دهید.

• هر دو نان را به سمت هم فشار دهید تا تمشک‌ها به خوبی روی سطح نان قرار گیرند.

نکته: اضافه کردن پنیر خامه‌ای به دستور فوق، طعم ساندویچ را خامه‌ای‌تر می‌کند.

ساندویچ تمشک و کره بادام زمینی

www.thevisualguide.com

در همین زمینه: