دوشنبه 29 مرداد 1397 | به روز شده: 46 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 - 11:45:32 | کد مطلب: 134476 چاپ

آشنایی با روش تهیه سیب زمینی با پنیر و پیازچه

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
سیب زمینی با پنیر و پیازچه را با سس باربکیو میل کنید.

مواد لازم:

سیب زمینی بزرگ: 6 عدد

روغن: مقدار لازم

نمک و فلفل:‌ مقدار لازم

پنیر پارمسان رنده شده:‌ یک سوم پیمانه

ژامبون گوشت: 15- 10 برش، سرخ شود.

پنیر چدار رنده شده: 4- 3 پیمانه

جعفری خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پیازچه کاملا ریز شده: 7 عدد

خامه ترش یا سس باربکیو: مقداری

طرز تهیه:

• فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

• پوست سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و خشک کنید.

• آن‌ها را روی سینی فر قرار داده و درون فر به مدت یک ساعت یا تا زمانی که نرم شوند ( بستگی به سایز سیب‌زمینی دارد) حرارت دهید.

• بگذارید تا حدی خنک شوند که بتوان آن‌ها را به راحتی در دست گرفت.

• فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم نگه دارید.

• سیب‌زمینی‌ها را از طول، به دو قسمت تقسیم کنید.

• درون سیب‌زمینی‌ها را با قاشق تا اندازه یک سانتی‌متر مانده به پوست، بیرون آورید.

• درون ظرف مخصوص فر را چرب کنید.

• سیب‌زمینی‌های نیمه را درون ظرف چرب شده در فر قرار دهید.

• روی سیب‌زمینی‌ها باقی‌مانده به پوست را نمک و فلفل و پنیر رنده شده پارمسان بریزید.

• درون کاسه‌ای پنیر رنده شده، ژامبون خرد شده، جعفری خرد شده و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

• مخلوط پنیر را به طور یکنواخت روی سیب‌زمینی‌ها قرار دهید.

• سیب‌زمینی‌ها را به مدت 25 دقیقه درون فر حرارت دهید تا پوست سیب‌زمینی‌ها ترد شده و پنیرها آب شوند.

• سیب‌زمینی‌ها را درون ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن ها را با پیازچه‌های خرد شده تزئین کنید.

• غذای آماده شده را می‌توانید با مقداری خامه ترش یا سس باربکیو میل کنید.

سیب زمینی با پنیر و پیازچه

www.food.com

در همین زمینه: