چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۶:۵۸
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: گردوها را درون مخلوط شکر و کره تا حدی تفت دهید که کاراملی شوند.

نان تست با گردو و توت فرنگی

مواد لازم:

توت فرنگی: ‌450 گرم، ورقه ورقه شود.

شکر: نصف پیمانه به علاوه یک قاشق غذاخوری شکر

خامه: سه چهارم پیمانه

پنیر خامه‌ای: 250 گرم

شیر: یک چهارم پیمانه

تخم‌مرغ: 4 عدد شیر: یک چهارم پیمانه

پودر دارچین:‌2 قاشق چای‌خوری

نان تست : 4 عدد

کره: سه قاشق غذاخوری

گردو درشت خرد شده: یک چهارم پیمانه

شکر قهوه‌ای: ‌یک چهارم پیمانه وسیله مورد نیاز: یک دستگاه غذاساز

طرز تهیه:

• درون کاسه‌ای متوسط، نصف پیمانه شکر را با توت‌فرنگی‌ها مخلوط کرده و کنار بگذارید.

• درون دستگاه غذاساز، خامه، پنیر خامه‌ای و یک قاشق غذاخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا نرم و غلیظ شوند.

• درون ظرف مخصوص پخت، شیر، تخم‌مرغ‌ها، دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده را با هم ترکیب کنید.

• هر دو طرف برش‌های نان را درون مخلوط شیر فرو کرده تا کاملا به آن آغشته شوند.

• درون تابه بزرگی روی حرارت متوسط، یک قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید.

• نان‌ها را از درون مخلوط بیرون آورده و بگذارید آب اضافی آن‌ها خوب خارج شود.

• هر دو طرف نان‌های تست را درون کره ذوب شده به مدت 7- 5 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند.

• درون تابه،‌ گردوها را با مخلوط شکر و کره تا حدی تفت داده که کاراملی و چسبناک شوند.

• خامه،‌ گردوهای چسبناک و توت‌فرنگی‌ها را روی نان‌های تست فرانسوی قرار داده و میل کنید.

نان تست با گردو و توت فرنگی

www.luuux.com

کد خبر 135342
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز