شنبه 31 شهریور 1397 | به روز شده: 22 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 3 خرداد 1390 - 10:21:06 | کد مطلب: 135873 چاپ

آشنایی با روش تهیه دسر لیمویی؛ مخصوص روز مادر

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
پوست رنده شده لیمو، عطر و طعم خوبی به این دسر داده است.

مواد لازم:

آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه

پودر قند: نصف پیمانه

کره: یک پیمانه، ‌در دمای اتاق نرم شود.

تخم‌مرغ: ‌4 عدد

شکر: یک و نیم پیمانه

آب لیمو: نصف پیمانه

پوست رنده شده لیمو: یک قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

• فر را روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• تنها دو پیمانه از آرد را با پودر قند مخلوط کنید.

• کره نرم شده را به آن اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط را درون یک قالب پخت به شکل مستطیل بریزید و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود، درون فر حرارت دهید.

• تخم‌مرغ،‌ شکر، مابقی آرد، آب و پوست رنده شده لیمو را با هم مخلوط کرده و آن‌ها را روی دسر پخته شده بریزید.

• آن‌ها را به مدت 20 دقیقه دیگر حرارت دهید.

• به محض این که دسر خنک شد مابقی شکر را روی آن‌ بریزید.

• دسر آماده شده را به 32 تکه مربع شکل تقسیم کرده و میل کنید.

دسر لیمویی

www.freerecipes.org

در همین زمینه: