جمعه 3 آذر 1396 | به روز شده: 11 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 5 مرداد 1390 - 14:28:09 | کد مطلب: 141451 چاپ

آشنایی با روش تهیه گرانیتای هندوانه

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
گرانیتای هندوانه، دسری خنک بوده و مخصوص فصل تابستان است.

زمان تهیه: 15 دقیقه

مواد لازم برای هشت نفر:

نصف هندوانه کامل:‌ هشت پیمانه از قطعان برش خورده بدون تخم

آب دو عدد لیمو

شکر: یک سوم پیمانه

دستور تهیه:

• نصف هندوانه قطعه شده، نیمی از آب لیمو و نیمی از شکر را درون دستگاه مخلوط کن ریخته و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید سپس مواد مخلوط شده را درون کاسه‌ای بریزید.

• همین مراحل را با نیمی دیگر از مواد اجرا کرده و آن‌ها را به همان کاسه اضافه کنید.

• مخلوط را به ظرف مستطیل شکلی به ابعاد 13*9 سانتی‌متر منتقل کرده و ظرف را به مدت 3- 2 ساعت درون فریزر قرار دهید.

• مخلوط را از فریزر خارج کرده و با استفاده از چنگال سطح آن رابه آرامی خراش داده و بتراشید و دوباره آن را در یخچال قرار دهید.

این عمل را طی ساعات مختلف چند بار انجام دهید تا کل مخلوط تراشیده شود.

• گرانیتای آماده شده را درون لیوان‌های پایه دار زیبا بریزید و روی آن را با برشی از پوست لیمو تزئین کنید.

گرانیتای هندوانه

نکته:

اگر برای تهیه این دسر از هندوانه تخم‌دار استفاده می‌کنید برای رهایی از دست تخم‌های آن،‌ تکه‌های هندوانه را درون دستگاه مخلوط کن به مقدار کمی مخلوط کرده سپس آن را درون یک صافی بریزید تا تخم‌های آن جدا شود سپس دستور بالا را اجرا کنید.

thepioneerwoman.com

در همین زمینه: