دوشنبه 2 مهر 1397 | به روز شده: 1 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 7 شهریور 1390 - 12:39:51 | کد مطلب: 144335 چاپ

تاثیر پروتئین‌های شیر و سویا در کاهش فشارخون

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
متخصصان علوم پزشکی در آمریکا تاکید کردند اگر می‌خواهید فشارخون خود را پایین بیاورید سویا و لبنیات کم چرب را به مقادیر بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، براساس نتایج یک مطالعه جدید جایگزین کردن پروتئین سویا و شیر به جای کربوهیدرات‌های تصفیه شده در رژیم غذایی روزانه تاثیر قابل توجهی در پیشگیری یا درمان فشارخون بالا دارد.

more توصیه‌های جدید برای درمان فشارخون بالا

این مطالعه روی 352 شرکت کننده نشان داد افرادی که مکمل پروتئینی شیر را جایگزین مکمل کربوهیدرات تصفیه شده کردند میزان فشار سیستولیک آنها 2.3 mmHg کاهش پیدا کرد.

به گزارش شبکه خبری ان بی سی، این شرکت کنندگان با خطر افزایش فشارخون مواجه بودند یا به نوع خفیف این بیماری مبتلا بودند.

جزییات این بررسی در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است.

 

در همین زمینه: