چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۸:۵۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: «دارچین» که در بسیاری از نان‌ها و شیرینی‌ها بعنوان ادویه استفاده می‌شود، به زودی به عنوان ماده ضدکپک در بسته‌بندی موادغذایی استفاده خواهد شد.

دارچین

با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می‌تواند عامل نابودی میکروب‌ها شود.

این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می‌گرفته است. با توجه به این خصوصیت، محققان اسپانیایی از قابلیت ضدمیکروبی «دارچین» برای تولید نوعی بسته‌بندی ضدکپک استفاده کرده‌اند

آنها اعلام کردند بر اساس آزمایش‌های به عمل آمده، کاغذی که دارای 6 درصد از روغن دارچین باشد تا 96 درصد از گسترش کپک در سطح نانی که از قبل دچار کپک‌زدگی شده بود، جلوگیری کرده و می‌تواند تازگی نان را تا 10 روز حفظ کند.

more مصرف مواد غذایی کپک‌زده موجب بروز مسمومیت می‌شود

محققان دانشگاه «زاراگوسا» اعلام کردند پوشش‌های پلاستیکی دارچین‌دار هم اکنون مورد استفاده تجاری قرار گرفته و می‌تواند در حفظ و تازگی میوه‌ها، سبزی‌جات و گوشت نیز موثر باشد.

بر اساس گزارش «نیویورک تایمز»، گاهی استفاده از این پوشش‌ها باعث انتقال عطر دارچین به مواد غذایی می‌شود. همچنین استفاده مستقیم از این ماده برای حفظ مواد غذایی به دلیلی عدم آزادسازی مواد حفاظتی آن زیاد تاثیرگذار نخواهد بود.

منبع مورد استفاده برای این مدخل

کد خبر 148283
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز