چهارشنبه 2 خرداد 1397 | به روز شده: 11 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
پنجشنبه 10 آذر 1390 - 11:21:28 | کد مطلب: 152649 چاپ

آشنایی با روش تهیه پوست سیب‌زمینی پنیری

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
پوست سیب‌زمینی پنیری را می‌توانید به عنوان پیش غذا میل کنید.

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

کل زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مقدار تهیه: برای 14 نفر

مواد لازم:

سیب‌زمینی پخته بزرگ: 4 عدد

کره ذوب شده: یک قاشق غذاخوری

پنیر فرآوری شده: 250 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

ژامبون خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: ‌یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

• فر را از قبل روی دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.

• سیب‌زمینی‌ها را از طول به دو قسمت تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ها را با قاشق تا کمی مانده به پوست، خالی کنید.

• سیب‌زمینی‌های نیمه را نیز به 2 قسمت تقسیم کرده و آن‌ها را از سمت پوستشان روی سینی فر قرار داده و رو و درون آن‌ها را کره بمالید.

• آن‌ها را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

• روی سیب‌زمینی‌ها، پنیر بریزید و به مدت 5- 4 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیرها ذوب شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• روی لایه پنیر، مابقی مواد را بریزید.

پوست سیب‌زمینی پنیری

www.kraftcanada.com