جمعه 3 آذر 1396 | به روز شده: 4 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 8 اسفند 1390 - 17:38:29 | کد مطلب: 161924 چاپ

آشنایی با روش تهیه گرانیتای توت‌فرنگی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
گرانیتای توت‌فرنگی را در صورت تمایل با کرم لیمو میل کنید.

مواد لازم:

آب: یک و یک سوم پیمانه

شکر:‌ دو سوم پیمانه

توت‌فرنگی: 4 پیمانه

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

*کرم لیمو: ( اختیاری)

روش تهیه:

• درون قابلمه متوسطی آب و شکر را مخلوط کرده ، سپس روی حرارت هم زده تا شکر آن ذوب شود.

• مخلوط آب و شکر را از روی حرارت برداشته و تا زمان آماده کردن میوه، آن را در جایی بگذارید تا کمی خنک شود.

• توت‌فرنگی‌ها را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید. در این مرحله برای راحت‌تر پوره کردن می‌توانید کمی از شربت تهیه شده را درون توت‌فرنگی‌ها بریزید.

• توت‌فرنگی‌های پوره شده را درون یک صافی ریز بریزید.

• پوره توت‌فرنگی و آب لیمو را به شربت اضافه کنید و درون ظرفی ریخته و درب آن را ببندید و به مدت 6 ساعت یا تا زمانی که یخ ببندد درون فریزر قرار دهید. ابتدا پس از دو ساعت مخلوط را هم بزنید سپس هر ساعت یک بار آن را هم بزنید.

• اندکی قبل از سرو، مخلوط را با چنگال هم زده سپس درون ظرف‌های دسر بریزید.

• در صورت تمایل دسر را با کرم لیمو می‌توانید میل کنید.

• دستور تهیه این دسر حدودا به مقدار پنج پیمانه است.

گرانیتای توت‌فرنگی

* مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:

خامه: یک سوم پیمانه

شکر: دو قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیمو: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

درون کاسه هم زن سرد شده، خامه، شکر، پوست رنده شده لیمو را ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

www.bhg.com