جمعه 3 آذر 1396 | به روز شده: 21 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 30 فروردین 1391 - 13:00:32 | کد مطلب: 166862 چاپ

آشنایی با روش تهیه فالوده خانگی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
فالوده، این دسر سنتی را برای تنوع، در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:

نشاسته: 250 گرم

آب: 2 لیوان

گلاب: یک سوم لیوان

طرز تهیه:

آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می‌ریزیم، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می‌زنیم تا مایه فالوده بجوشد.

سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می‌زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم). سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می‌ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می‌دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می‌ریزیم .

ظرف یخ را طوری قرار می‌دهیم که رشته‌های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می‌کنیم. (بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند).

پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می‌کنیم . در موقع سِرو می‌توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیموترش برش زده، آن را تزئین کنیم.

فالوده سنتی

http://www.artakava.com