همشهری آنلاین - شهره فرجی: طی بررسی‌های محققان آمریکایی، فلفل‌های قرمز تند می‌توانند از بروز بیماری‌های قلبی پیشگیری کنند.

فلفل قرمز تند برای سلامت قلب مفید است زیرا حاوی ماده "capsaicin" است که فواید زیادی دارد و به دو روش می‌تواند به سلامت قلب کمک کند.

نخست اینکه باعث کاهش سطح کلسترول بد خون شده و سرعت تجزیه و دفع آن از بدن را افزایش می‌دهد.

دوم آن که ماده "capsaicin" موجود در فلفل قرمز تندعملکرد عروق خونی قلب را بهبود می‌بخشد زیرا ژن افزایش دهنده انقباض این عروق خونی را مهار کرده و درنتیجه باعث افزایش جریان خون در رگ‌های خونی و بهبود عملکرد آن می‌شود.

تحقیقات قبلی نشان دادند فلفل‌ها باعث کاهش فشارخون و نیز کلسترول بد شده و از لخته شدن خون پیشگیری می‌کنند.

پماد "capsaicin" نیز برای تسکین و درمان آرتروز و دردهای دیگر نیز ارائه شده است.

محققان آمریکایی اعلام کردند نباید براساس نتایج این تحقیقات در مصرف فلفل قرمز زیاده‌روی کرد بلکه باید تعادل را در مصرف آن حفظ کرد تا زیانی به همراه نداشته باشد.

نتایج این تحقیقات در کنفرانس علمی جمعیت شیمی آمریکا در سن دیاگو ارائه شده است.

http://www.earthtimes.org

کد خبر 174172
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز