پنج شنبه 23 آذر 1396 | به روز شده: 35 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 8 مرداد 1391 - 15:25:26 | کد مطلب: 179122 چاپ
ویژه‌ی ماه مبارک رمضان

آشنایی با روش تهیه فرنی انبه؛ دسری نیروزا

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
اگر به دنبال دسری خوشمزه، متنوع و در عین حال نیروزا برای سفره‌های افطاری‌تان می‌گردید، پیشنهاد ما را رد نکنید.

مواد لازم:

آرد برنج: 3 قاشق سوپ‌خوری

آرد نشاسته: یک قاشق سوپ‌خوری

شیر: 2 لیوان

شکر: 1/2 پیمانه

گلاب: یک قاشق سوپ‌خوری

خامه: 2 قاشق سوپ‌خوری

انبه: یک عدد

کره: 25 گرم

طرز تهیه:

1- آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.

2- وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.

3- گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود.

4- بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید.

5- پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.

6- خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.

دسر انبه

منبع: تبیان

در همین زمینه: