همشهری آنلاین - شهره فرجی: با انجام چند روش ساده، پوست سیب‌زمینی شکم پر را در منزل به راحتی تهیه کرده و به عنوان یک میان وعده انرژی‌زا آن را میل کنید.

آشنایی با روش تهیه پوست سیب‌زمینی شکم‌پر

مواد لازم:

سیب‌زمینی بیضی شکل: 4 عدد

روغن کانولا

ژامبون: ‌3- 2 برش

پنیر رنده شده چدار: یک پیمانه

جعفری خرد شده:‌ 3 قاشق غذاخوری

پیاز یا پیازچه خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

نمک:2 قاشق چای‌خوری

خامه: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• پوست سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و خشک کنید. چند جای سیب‌زمینی‌ها را با چنگال سوراخ کنید.

• روی سیب‌زمینی‌ها را آغشته به روغن کنید و آن‌ها را در ظرف مخصوص فر قرار داده و آن‌ها را درون فر تا زمانی که پوست روی آن‌ها چروک شده و گوشتشان نرم شود حرارت دهید.

• آن‌ها از فر بیرون آورده و تا حدی که به راحتی بتوان آن‌ها را در دست گرفت بگذارید خنک شوند.

• سیب‌زمینی‌ها را از طول به دو نیم تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ها را تا یک چهارم مانده به انتها،‌ بیرون آورید. گوشت سیب‌زمینی‌های بیرون آورده شده را می‌توانید برای پوره سیب‌زمینی استفاده کنید.

• فر را روی حرارت 450 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و روی هر دو طرف سیب‌زمینی‌ها را آغشته به روغن کانولا کرده و روی آن‌ها نمک بپاشید.

• سیب‌زمینی‌های نیمه را طوری که گوشت آن‌ها به سمت بالا باشد درون ظرف مخصوص فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید سپس آن‌ها را برگردانده و 10 دقیقه دیگر نیز آن‌ها را حرارت دهید.

• همزمان،‌ ژامبون‌ها را درون روغن کمی تفت داده تا ترد شوند سپس بگذارید کمی خنک شوند.

• پوست سیب‌زمینی‌ها را از فر بیرون آورده و آن‌ها را دوباره به سمت اولشان برگردانید و درون آن‌ها را با ژامبون و پنیر پر کنید.

• پوست سیب‌زمینی‌ها را مجددا به درون فر برگردانده و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آن‌ها ذوب شده و حباب‌دار شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• آن‌ها را از فر خارج کرده و روی آن‌ها مقداری پیاز یا پیازچه خرد شده و نیز مقداری خامه بریزید.

• پوست سیب‌زمینی‌های شکم ‌پر را تا سرد نشده، میل کنید.

 

 پوست سیب‌زمینی شکم‌پر

http://gotnomilk.wordpress.com

کد خبر 185760
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز