دوشنبه 8 شهریور 1395 | به روز شده: 10 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 23 آبان 1391 - 14:33:03 | کد مطلب: 191132 چاپ

آشنایی با روش تهیه دسر انار و بستنی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
دسر انار و بستنی مخصوص فصل پاییز است و سریع آماده می‌شود.

مواد لازم

انار: 3 عدد

ژله انار: یک بسته

بستنی ساده

آب انار: یک لیوان

دستور تهیه:

* انارها را دونه می‌کنیم.

* ژله انار را طبق دستور روی جلد آماده می‌کنیم.

لیوان‌های مخصوص دسر را آماده می‌کنیم و دانه‌های انار را در داخل آن می‌ریزیم سعی کنید نصف لیوان پر شود.

* بعد ژله آماده شده را درون لیوان پر شده از انار می‌ریزیم و با یک قاشق هم می‌زنیم تا ژل به تمام انارها برسد و به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.

* مواد آماده شده را بیرون می‌آوریم و بستنی را به صورت گوی روی سطح انارها قرار می‌دهیم و آب انار را روی بستنی می‌ریزیم و میل می‌کنیم.

دسر انار و بستنی

http://www.afarang.com

در همین زمینه: