همشهری آنلاین: با تهیه این غذا همه گروه‌های سنی،‌به خصوص کودکان را به اشتها خواهید آورد.

مواد لازم:

سیب‌زمینی: 2 عدد متوسط

تره‌فرنگی: یک تکه 5 سانتی‌متری

قارچ ریز: 25 گرم

روغن: 2 قاشق چایخوری(10 میلی‌گرم)

ذرت کنسروی: 2 قاشق سوپخوری(25 گرم)

نمک،‌ فلفل: به میزان لازم

شیر: یک قاشق غذاخوری(15 میلی‌لیتر)

کره: کمی

پنیر ورقه‌ای: یک ورقه

ژامبون مرغ یا گوشت: یک ورقه ضخیم

طرز تهیه:

* فر را تا حرارت 200 درجة سانتی‌گراد (400 درجة فارنهایت یا شمارة 6 اجاق گاز) گرم کنید.

* سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید تا کاملاً نرم شوند و یا می‌توانید آن‌ها را از چند نقطه با چنگال سوراخ کرده و بر روی کاغذ روغنی در مایکروفر با درجة زیاد(قدرت 100 درصد) و به مدت 7 تا 8 دقیقه قرار دهید تا کاملاً‌ نرم شوند.

* تره‌فرنگی را از درازا نصف کرده،‌ آن را به خوبی بشویید تا شن‌های بین آن پاک شود و بعد آن‌ها را به صورت باریک، حلقه‌حلقه کنید. بعد قارچ‌ها را نیز به صورت نازک ورقه‌ورقه کنید.

* روغن را در تابه‌ای ریخته و تره‌فرنگی‌، قارچ و ذرت را به آرامی در آن تفت دهید تا کاملاً‌ نرم شوند سپس مواد را در کاسه‌ای بریزید و گرم نگهدارید.

* وقتی‌که سیب‌زمینی‌ها پخته شد، آن‌ها را با پوست و از درازا نصف کرده و داخل آن‌ها را تا حدی با قاشق خالی نمایید که ضخامت دیواره آن‌ها نیم‌سانتی‌متر باشد و بعد سیب‌زمینی‌های خارج کرده را با مواد موجود در کاسه‌ کاملاً مخلوط کنید.

* سپس شیر، کره و در صورت تمایل،‌ کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و آن‌ها را به هم بزنید تا کاملاً‌ با هم مخلوط شوند و بعد مجدداً‌ از مواد آماده شده داخل سیب‌زمینی‌ها را پر کنید.

* دو عدد از نیمه‌های سیب‌زمینی را داخل هر پیش‌دستی قرار دهید. از پنیر ورقه‌ای و ورقة ژامبون،‌ تکه‌های مثلثی شکلی را به تناسب اندازه قایق‌ها برش بزنید و آن‌ها را با خلال دندان‌های تزیینی به صورت بادبان بر روی قایق‌ها نصب کنید.

* بگذارید غذا پیش از سرو برای کودکان کمی خنک شود.

 قایق‌های خوشمزه با سیب‌زمینی

http://www.hashpazi.ir

کد خبر 191659
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز