چهارشنبه 22 آذر 1396 | به روز شده: 28 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 8 آذر 1391 - 14:13:27 | کد مطلب: 192616 چاپ

آشنایی با روش تهیه سیب حلقه‌ای شکم پر

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
سیب حلقه‌ای شکم پر را می‌توانید به عنوان اسنکی سالم، برای بعد از مدرسه کودکان آماده کنید.

زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه

مواد لازم برای 24 حلقه سیب:

کره بادام زمینی: یک چهارم پیمانه

عسل: یک و نیم قاشق چای‌خوری

شکلات خرد شده: نصف پیمانه

کشمش: 2 قاشق غذاخوری

سیب قرمز پوست نکنده متوسط: 4 عدد؛

روش تهیه:

• مرکز هسته‌های سیب را با استفاده از چاقوی تیز و باریک به صورت افقی و دایره‌ای شکل بیرون آورید.

• درون کاسه کوچکی، کره بادام زمینی و عسل را با هم مخلوط کرده، سپس خرده‌های شکلات و کشمش را به آن اضافه کنید.

• درون مرکز سیب‌ها را با مخلوط کره بادام زمینی پرکرده و آن‌ها را درون یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید.

• سیب‌ها را به صورت حلقه‌‌های کمی بیش از نیم سانتی‌متری برش دهید.

ارزش غذایی یک برش سیب حلقه‌ای شکم پر:

کالری: 50

چربی: 3 گرم ( یک گرم چربی اشباع)

کلسترول: 0

سدیم: 13 میلی‌گرم

کربوهیدرات: 7 گرم

فیبر: یک گرم

پروتئین: یک گرم

سیب حلقه‌ای شکم پر

http://www.tasteofhome.com