چهارشنبه 4 مهر 1397 | به روز شده: چند لحظه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 6 دی 1391 - 14:34:58 | کد مطلب: 195754 چاپ

آشنایی با روش تهیه روغن سیر

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
این روغن برای افرادی توصیه می‌شود که عطر سیر را می‌پسندند ولی از بوی تند سیر بدشان می‌آید.

مواد لازم:

سیر: یک کیلو‌گرم

روغن مایع: 3 کیلوگرم

طرز تهیه: نوع اول

* یک کیلو سیر درسته را پوست گرفته،‌ و پس از شست و شوی کامل خشک کرده،‌ در شیشه ریخته و به ازای هر یک کیلو سیر سه کیلو روغن مایع یا زیتون و یا مخلوطی از هر دو روی آن بریزید و در آن را ببندید. به مدت 15 روز آماده میشود.

* آن را در داخل یک کیسه یا پارچه و پارچه را در نایلون سیاه در جای تاریک نگهداری کنید.

* برای تمامی غذاهایی که سیر لازم دارد می‌توان از این روغن استفاده کرد.

طرز تهیه: نوع دوم

* از همان مواد و با همان میزان استفاده کنید فقط به جای سیر درسته سیر خردشده در شیشه بریزید، در پوش آن را ببندید. از سیر آن می‌توان در مواقع لزوم استفاده کرد.

روغن سیر

http://hashpazi.ir