سه شنبه 24 مهر 1397 | به روز شده: 3 ساعت و 10 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 16 دی 1391 - 19:45:49 | کد مطلب: 196784 چاپ

آشنایی با روش تهیه عسل معطر

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
این عسل را می‌توانید هنگام سرماخوردگی استفاده کنید‌ یا چای خود را با آن شیرین کنید و از طعم و مزة چای‌تان لذت ببرید.

مواد لازم:

عسل: 500 گرم

برگ سالویا(مریم نخودی): 16 عدد برگ

میخک: 6 عدد

چوب دارچین: یک عدد

لیمو ترش: یک عدد

طرز تهیه:

* لیموترش را بشویید و خشک کنید،‌ پوست آن را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

* پوست لیمو و آب آن را با عسل مخلوط کنید.

* برگ مریم گلی،‌ میخک‌ها و چوب دارچین را به عسل اضافه کنید.

* عسل را درون شیشه بریزید و بگذارید حداقل 4 هفته بماند.

نکته:

*  مریم نخودی از تیره مریم گلی است ولی خواص درمانی آن با مریم گلی تفاوت دارد.

عسل معطر

http://www.hashpazi.ir