چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۶
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: کوکوی پنیر،‌ نعنا و نخود فرنگی را با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر:

نخود‌فرنگی منجمد: 2 پیمانه

پنیر فتا: 200 گرم، خرد شود.

برگ‌های تازه نعنا:‌ یک قاشق سوپ‌خوری، خرد شود.

پیازچه: 4 عدد، ‌ریز خرد شود.

سس گوجه‌فرنگی: مقداری هنگام سرو

مایه خمیری پایه:

آرد: دو سوم پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

شیر: نصف پیمانه

 

 کوکوی پنیر، نعنا و نخود‌فرنگی

طرز تهیه:

• برای تهیه خمیر پایه:

آرد را درون کاسه‌ای الک کرده سپس در وسط آن سوراخی ایجاد کنید.

در ظرفی جداگانه شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده سپس آن ا درون سوراخ ایجاد کرده در ظرف آرد بریزید و خوب آن‌ها را هم زده تا نرم و یک دست شوند.

• نخود فرنگی‌ها را درون کاسه‌ای ریخته و آن‌ها را به صورت پوره درآورید. نخود فرنگی، پنیر فتا، نعنا و پیاز را به مایه خمیری اضافه کنید.

• روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط گرم کنید. برای هر کوکو یک قاشق پر، از مخلوط برداشته و درون روغن ریخته و هر طرف کوکوها (4 کوکو) را به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شده و خوب بپزند حرارت دهید.

• مراحل فوق را برای تهیه 16 عدد کوکو تکرار کنید.

• کوکوها را با سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

http://www.taste.com.au

کد خبر 205208
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز