سه‌شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: اسموتی پرتقال، موز و آناناس را هم می‌توانید به عنوان دسر و هم به عنوان صبحانه‌ای مقوی میل کنید.

اسموتی پرتقال، موز و آناناس

مواد لازم برای 4 نفر:

آب آناناس: دو و نیم پیمانه

آب پرتقال طبیعی: دو و نیم پیمانه به علاوه چند برش پرتقال جهت تزیین

ماست ساده: سه چهارم پیمانه

موز: یک عدد، پوست کنده و به دو نیم تقسیم شود.

عسل: سه قاشق سوپ‌خوری

دارچین: یک چهارو قاشق چای‌خوری به علاوه مقداری برای تزیین.

طرز تهیه:

• درون یک ظرف یخ، دو پیمانه آب آناناس و درون ظرف یخ دیگری دو پیمانه آب پرتقال بریزید. ظرف‌ها را به مدت چند ساعت یا طی شب درون فریزر قرار دهید تا منجمد شوند.

• ماست، موز،‌عسل و دارچین را درون کاسه مخلوط کن بریزید و آن‌ها را تا زمانی که نرم و یکدست شوند هم بزنید. مخلوط را درون کاسه‌ای بریزید و کنار بگذارید.

• مخلوط کن را بشویید آب آناناس یخ زده را به همراه آب آناناس باقی‌مانده درون آن ریخته، خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط را درون چهار لیوان تقسیم کرده و مخلوط ماست را درون لیوان‌ها اضافه کرده و درون فریزر قرار دهید.

• آب پرتقال یخ زده را همراه با آب پرتقال باقی‌مانده درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید.

• لیوان‌ها را از فریزر بیرون آورید و محتوای مخلوط کن را روی آن‌ها بریزید.

• هر کدام از لیوان‌ها را با باقی‌مانده دارچین‌ و برش‌های پرتقال تزیین کنید.

• اسموتی را تا گرم نشده، میل کنید.

http://www.marthastewart.com

کد خبر 215218
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز