شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: با ترحلوا، سفره‌های افطاری‌تان را زیباتر کنید.

آشنایی با روش تهیه ترحلو برای افطار

مواد مورد نیاز:

آرد برنج: 115 گرم

شکر: 120 گرم

آب: 170 میلی‌لیتر

گلاب: 60 میلی‌لیتر

زعفران دم کرده: ½ قاشق چای‌خوری

روغن: ½ پیمانه

هل: کمی

روش تهیه:

روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.

کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید و در کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.

روش تهیه شربت:

آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت 3 دقیقه بجوشد
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.

ترحلوا

کد خبر 222913
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز