چهارشنبه 22 آذر 1396 | به روز شده: 7 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 23 مرداد 1392 - 10:38:09 | کد مطلب: 226964 چاپ

آشنایی با روش تهیه گرانیتای طالبی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
گرانیتای طالبی را برای روزهای گرم تابستان تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای 8 نفر:

شکر: 100 گرم

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

طالبی متوسط و خوب رسیده: 2 عدد

آب نصف یک لیمو

روش تهیه:

• شکر، وانیل و نصف پیمانه آب را درون یک قابلمه بریزید و آن‌ها را به آرامی بجوشانید تا شکر آن حل شده و تبدیل به شربت شود.

• طالبی‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و با قاشق گوشت درون آن ‌ها را خارج کرده و بر روی یک تخته برش بریزید و با چاقو آن‌ها را به صورت قطعات ریز درآورید و یا با دستگاه غذاساز آن‌ها را درشت خرد کنید.

• شربت شکر و طالبی‌های خرد شده را همراه با آب لیمو درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را بدون درب به مدت یک ساعت درون فریزر قرار داده تا لبه‌های مخلوط یخ بزند ( حدود یک ساعت) سپس با استفاده از یک چنگال لبه‌های یخ زده را به سمت مرکز ظرف آورده و خوب هم بزنید و ظرف را دوباره درون فریزر قرار داده و بگذارید دوباره کریستالی شود. این عمل را چند بار تکرار کرده و هر بار به مدت نیم ساعت درون فریزر قرار دهید تا کل گرانیتا کریستالی شود. تهیه این دسر خوشمزه حدود 3 ساعت طول می‌کشد.

• این دسر باید به صورتی تهیه شود که چنگال به سختی درون آن فرو رود.

گرانیتای طالبی

http://www.bbcgoodfood.com