دوشنبه 2 مهر 1397 | به روز شده: 26 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 4 مرداد 1393 - 14:34:35 | کد مطلب: 266921 چاپ

آشنایی با خواص سیر جوانه زده

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
محققان کره‌ای می‌گویند: سیری که به مدت ۵ روز جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است.

آیا زمانی که سیرتان جوانه می‌زند آن را دور می‌اندازید و از خیر آن می‌گذرید؟ باید بدانید که سیر جوانه‌زده خواص فوق‌العاده‌ای دارد که نباید دور انداخته شود.

نتایج پژوهش‌هایی که روی سیر انجام شده است نشان می‌دهد که جوانه زدن آن نه تنها چیزی از خواصش کم نمی‌کند بلکه قدرت آن را نیز بالا می‌برد.

در طول قرن‌ها از سیر تازه استفاده‌های زیادی شده و یکی از درمانی‌های طبیعی فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی محسوب می‌شود.

سیر حاوی خواص ضدباکتریایی و ضدعفونی‌کنندگی بوده و درمان‌کننده عفونت گوش، سرماخوردگی و آنفلوانزا می‌باشد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

این ماده‌ی غذایی همچنین برای پیشگیری از ابتلا به سرطان نیز توصیه می‌شود.

محققان کره‌ای روی سیر جوانه‌زده بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده‌اند که سیری که به مدت 5 روز جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر وجود دارد در سیر تازه یافت نمی‌شود.

در طول بررسی‌های آزمایشگاهی محققان مشاهده کردند که عصاره‌ی سیر جوانه‌زده از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت می‌کند.

آن‌ها به این نتیجه رسیدند که سیر جوانه‌زده می‌تواند باعث بالا بردن قدرت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات سیر شود. این یافته نگاه نادرستی که پیش از این نسبت به سیر جوانه‌زده وجود داشته است را دگرگون می‌کند.

منبع: santé-nutrition