چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: کوفته سوخاری واقعا طعم خوبی دارد و به دلیل آزاد بودن شما در اضافه کردن مواد اولیه جزو غذاهای بسیار پر طرفدار و راحت به حساب می آید.

آشنایی با روش تهیه کوفته سوخاری

طرز تهیه:

در تابه‌ای مقداری روغن را داغ کرده و درون آن گوشت چرخکرده (یا مرغ ریش ریش شده) ، قارچ خرد شده ، جعفری و سایر افزودنی‌های دلخواه(مثل سوسیس ، کالباس ، پنیر پارمیزان ، مرغ و ...) را خوب تفت دهید و در پایان کمی رب گوجه فرنگی و زعفران آب‌کرده به آن اضافه کنید.

سیب زمینی‌ها را آبپز کرده و پوست بکنید و به صورت پوره درآورید (با آرد و مقداری کره مخلوط کرده و کاملا له کنید.) کره را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم کمی سیب زمینی را تفت دهید .کمی که تفت دادید ادویه را به مواد اضافه کنید و وقتی که بوی ادویه به مشام رسید زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.سپس گلوله‌هایی به اندازه دلخواه از مواد برداشته و گرد کنید و با انگشت حفره‌ای در آن ایجاد کنید و از مواد داخل آن بریزید و دوباره با مقداری از سیب زمینی آن را گرد کرده و سپس درون آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بسیار داغ سرخ کنید.

نکات:

1) می‌توانید مواد درون کوفته را فقط از سبزی‌جات انتخاب کنید و به جای گوشت سویا بریزید.

2) در صورتی که آرد سوخاری شما نمک دارد از ریختن نمک درون غذا خودداری کنید.

کوفته سوخاری

http://www.sooran.com

کد خبر 284145

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha