جمعه 7 اردیبهشت 1397 | به روز شده: 12 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 15 بهمن 1393 - 11:40:35 | کد مطلب: 286307 چاپ

آشنایی با روش تهیه رولت نان با مغز سوسیس

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
برای خوشرنگ شدن این رولت،‌ بهتر است آن را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید

آماده سازی: 2 ساعت

مدت انتظار: يك ساعت

مجموعاً: 3 ساعت

مواد اولیه: برای 5 نفر

آرد: 3 پیمانه (مخصوص نان)

كره: 100گرم

سوسیس: 10عدد

ماست: يك پیمانه

بیكینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری

نمك: نصف قاشق چای‌خوری

شكر: 2 قاشق مرباخوری

سیاه دانه: به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ: يك عدد

طرز تهیه:

* ابتدا کره را روی حرارت ذوب كرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط كنید، مواد خشک را با هم مخلوط كرده و حداقل 3 بار الک کنید تا هوا بخورند و سبك شودند و بعد كم كم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یك پارچه نخی نمناك بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت کند.


* پس از استراحت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و كم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.

* یك عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و كمی كنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیس‌ها را به این شكل در آورید.

* سینی نان را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نان‌ها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.

رولت نان با مغز سوسیس

نكات:

در صورت تمایل روی سوسیس‌ها مقداری كره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.

نوش جان

http://www.sooran.com