چهارشنبه 27 دی 1396 | به روز شده: 30 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 29 بهمن 1393 - 09:15:32 | کد مطلب: 287457 چاپ

آشنایی با روش تهیه ناگت نان و پیازچه پنیری

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
ناگت خوش طعم نان و پیازچه پنیری را می‌توانید بدون چاشنی یا با سس سفید یا قرمز سرو کنید.

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 30 دقیقه

مواد اولیه: برای 3 نفر

نان (شامل خمیر داخل نان باگت): يك پیمانه

تخم مرغ: يك عدد

پنیر پیتزا (رنده شده): 5 قاشق غذاخوری

پیازچه: 4 عدد

جعفری (ساطوری شده): 3 قاشق غذاخوری

شیر: به میزان لازم

نمك: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

پنیر موزارلا: به میزان لازم

كره: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا خمیر را در مقداری شیر به مدت 5 دقیقه خیس كنید.سپس با فشار دست رطوبت اضافی‌اش را بگیرید و به همراه پنیر پیتزا ، تخم‌مرغ ، جعفری خرد شده ، پیازچه خرد شده ، نمک و فلفل داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط نمایید تا مایه ناگت یکدست شود.

داخل تابه مقداری كره بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس مایه ناگت را به شكل‌های كوچك و با قاشق غذاخوری یا سوپ‌خوری داخل روغن سرخ كنید.

پس از اینکه یک طرف سرخ و طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

وقتی ناگت‌ها سرخ شدند روی آنها مقداری پنیر موزارلا رنده كرده و 2 تا 3دقیقه داخل فر داغ شده یا مایكروویو قرار دهید تا پنیر آب شود و بعد آن را برای سرو آماده كنید.

نكات:

1) در صورت تمایل به جای خمیر باگت از نان خشك پودر شده استفاده كنید.

نان و پیازچه پنیری

نوش جان

www.sooran.com