جمعه 30 شهریور 1397 | به روز شده: 1 ساعت و 23 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 29 مهر 1394 - 15:52:43 | کد مطلب: 311188 چاپ

آشنایی با روش تهیه شیر کاکائوی نذری محرم

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
شیر کاکائو یکی از نوشیدنی‌هایی است که این روزها بخاطر سردی هوا و هیئتهای عزاداری امام حسین زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد در این مطلب روش درست کردن شیر کاکائوی مطلوب و خوش عطر و طعم را برای شما عزاداران حسینی قرار داده‌ایم .
  • نکته اول:

برای تهیه یک شیر کاکائو خوب ابتدا یک پودر کاکائو خوب می‌خواهید.

* پودر کاکائو را از جایی معتبر تهیه کنید.

* پودر کاکائو قهوه‌ای تیره مایل به قهوه‌ای سوخته است

* پودر کاکائو تازمانی که عطر آن پا برجاست بوی خوبی از خود ساطع می‌کند.

  • نکته‌ دوم:

این که اگر به طعم تلخ کاکائو عادت ندارید به ازای هر لیوان شیر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و به همان میزان شکر اضافه کنید. تلخی پودر کاکائو و شیرینی شکر وابسته به سلیقه‌ی شماست.

برای شیر کاکائو اول پودر و شکر را در یک ظرف مناسب مخلوط کنید در اینجا می‌توانید میزان شکر و پودر را تنظیم کنید. بعد مقداری از شیر را اضافه کنید در حدی که مطمئن شدید که شکر در شیر حل شده و خوب مخلوط را هم بزنید. حالا روی حرارت قرار دهید و مرتب و آرام هم بزنید تا پودر در شیر حل شود.

زمانی که مخلوط یکدست بود و اثری از گلوله بودن نبود زمان خاموش کردن حرارت است. بعد از هم زدن و کمک به سرد شدن محلول (حدودا ۳۰ ثانیه) مابقی شیر را اضافه و هم بزنید. می‌توانید این نوشیدنی خوشمزه را سرد بنوشید یا گرم و داغ.