چهارشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: واقعا تهیه این دست پیچ‌های لبنانی کلاسیک، راحت است.

آشنایی با روش تهیه دست پیچ‌های فلافل اسپایسی

زمان تهيه: يك ساعت و 15 دقيقه

زمان پخت: 30 دقيقه

درجه سختي: ‌آسان

زمان پخت:‌30 دقيقه

  • مواد لازم براي 4 نفر:

روغن سبزي‌جات: 2 قاشق سوپ‌خوري

پياز كاملا ريز شده: يك عدد

سير كاملا ريز شده: يك حبه

نخود پخته يا كنسرو شده: 400 گرم

پودر زيره و گشنيز:‌هر كدام يك قاشق چاي‌خوري

برگ خرد شده گشنيز:‌2 قاشق غذاخوري

زرده تخم‌مرغ: يك عدد

آرد ساده: نصف پيمانه (75 گرم)

نان لبناني يا ترتيلا، كاهو، برش‌هاي گوجه فرنگي، خيار، ماست و سس گوجه فرنگي (اختياري): هنگام سرو

دست پیچ‌های فلافل

  • روش تهيه:

يك قاشق سوپ‌خوري روغن را درون تابه‌اي روي حرارت متوسط، قرار دهيد.

سير و پياز را به درون تابه اضافه كرده و 3- 2 دقيقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون يك همزن ريخته و نخود،‌ ادويه، گشنيز، زرده تخم مرغ، نمك و فلفل را به آن‌ها اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا خوب با هم مخلوط شوند.

دست‌هاي‌تان را آغشته به آرد كنيد و از مخلوط، كوفته قلقلي‌هايي به قطر 5 سانتي‌متر تهيه كرده و آن‌ها را درون يك بشقاب، به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.

يك قاشق سوپ‌خوري از روغن باقي‌مانده را درون يك تابه نسوز ريخته و آن را روي حرات متوسط - زياد قرار دهيد.

هر طرف فلافل‌ها را حدود 2- 1 دقيقه يا تا زماني كه طلايي رنگ شوند حرارت دهيد.

بگذاريد فلافل‌ها كمي خنك شوند.

در هر دست پيچ سه عدد از فلافل‌ها را قرار داده و در صورت تمايل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگي ميل كنيد.

http://www.delicious.com.au

کد خبر 322017

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha