سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: از آنجا که برخی از خوانندگان بخش ما را کاربران خارج از ایران تشکیل می‌دهند، گاهی برخی از میوه‌ها را که در ایران خیلی یافت نمی‌شود اما در آن جا ممکن است در دسترس باشد، معرفی می کنیم تا با خواص آن‌ها بیشتر آشنا شوند؛ لوکوما یکی از آن دست میوه‌ها است.

آشنایی با خواص میوه لوکوما

میوه لوکوما

لوکوما میوه‌ای سرشار از ویتامین B3، پروتئین‌ها، آهن و زینک (روی) است. در حال حاضر پودر این میوه نیز به فروش می‌رسد. در این مطلب شما را بیشتر با این میوه آشنا می‌کنیم. اگر در کشوری زندگی می‌کنید که این میوه را دارد حتماً از آن استفاده کنید. اگر به پودر آن دسترسی دارید از آن برای تهیه انواع نوشیدنی‌ها، کیک و شیرینی‌جات استفاده کرده و میل کنید.

  • لوکوما برای پوست

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که میوه ی لوکوما خواص ضدالتهابی دارد و عصاره‌ی این میوه برای پوست فوق العاده است. در واقع عصاره‌ی این میوه برای تسریع روند بهبود زخم‌ها و احیای سلولی مفید است.

  • لوکوما منبع آنتی اکسیدان‌ها

هافینگتون پست گزارش داده است که لوکوما حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان است که از بروز آسیب‌های سلولی پیشگیری می‌کنند. لوکوما خواص ضدپیری دارد و بیماری‌ها را از بدن دور می‌کند.

  • لوکوما نوعی راحت الحلقوم است

بلع راحت این میوه آن را به میوه‌ای مناسب برای کودکان کم سن تبدیل می‌کند. چون اولاً شیرین و خوش طعم است و ثانیاً به راحتی خورده می‌شود.

  • لوکوما سرشار از فیبر است

میوه‌ی لوکوما را منبع فیبرهای غذایی می‌دانند. این فیبرها برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش فوق العاده بوده و از بروز یبوست پیشگیری می‌کند. به گزارش مایوکلینیک فیبرها برای رسیدن به وزن مناسب و کاهش خطر ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی مؤثر هستند.

  • لوکوما منبع مواد معدنی

به عقیده‌ی متخصصان، میوه‌ی لوکوما حاوی 14 ماده‌ی معدنی مختلف است که نقش مهمی در سلامت بدن ایفا می‌کنند. پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم و فسفر جزو مواد معدنی مهم این میوه محسوب می‌شوند. از دیگر ترکیبات این میوه می‌توان به آهن، مس، زینک و ید اشاره کرد.

  • لوکوما جایگزینی برای قند

خیلی از افراد به دلیل ابتلا به دیابت و یا نگرانی از افزایش قند خونشان به دنبال جایگزین‌های طبیعی قند می‌گردند. پودر لوکوما می‌تواند یک جایگزین مناسب برای قند باشد. این پودر می‌تواند بدون افزایش قند خون، غذاها و نوشیدنی‌ها را شیرین کند. افزودن این پودر به ترکیب کیک‌ها، شیرینی‌جات، بیسکویت‌ها و حتی ماست و غیره طعم خوبی به آن‌ها داده و شما را از مصرف قند زیاد دور می‌کند. اگر پودر لوکوما را جایگزین شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در مواد غذایی شیرین کنید از دریافت کالری بیهوده دور خواهید بود.

منبع: تبيان

کد خبر 329542

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha