سه شنبه 3 اسفند 1395 | به روز شده: 11 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 23 خرداد 1395 - 10:52:42 | کد مطلب: 336742 چاپ
تحقیق جدید نشان می‌دهد؛

حفظ سلامت قلب با مصرف جو

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
طبق مطالعه جدید محققان، گنجاندن جو در رژیم غذایی موجب کاهش کلسترول بد مرتبط با بیماری قلبی عروقی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه و بررسی محققان کانادایی نشان می‌دهد مصرف جو می‌تواند منجر به کاهش دو نوع کلسترول بد مرتبط با ریسک ابتلا به بیماری قلبی-عروقی شود.

محققان بیمارستان سنت مایکل کانادا دریافته‌اند که جو، هم باعث کاهش کلسترول بد LDL و هم کلسترول بد غیرHDL تا ۷ درصد می‌شود.

این مرور و بررسی که شامل ۱۴ مطالعه بر روی آزمایشات بالینی در هفت کشور جهان بود نشان داد که جو دارای تاثیرات کاهنده کلسترول بوده و فواید زیادی برای سلامت دارد.

دکتر ولادمیر ووکسان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این یافته‌ها بسیار برای جمعیت دارای ریسک بالای ابتلا به بیماری قلبی-عروقی، نظیر افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که دارای سطح عادی کلسترول LDL هستند اما میزان کلسترول غیرHDLشان روبه افزایش است، بسیار مهم است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «جو دارای تاثیر کاهشی بر کل کلسترول بد در این افراد دارای ریسک بالا است، اما می‌تواند برای افراد فاقد کلسترول بالا هم مفید باشد.»

با وجود خواص متعدد جو، مصرف این ماده غذایی توسط انسان در طول دهه گذشته ۳۵ درصد کاهش یافته است.