دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: پنکیک کدو، غذای خوشمزه‌ای بوده و براى پیش غذا، فینگرفود، میان وعده و حتى غذاى اصلى سرو می‌شود.

آشنایی با روش تهیه پنکیک کدو
  • مواد لازم برای تهیه پنکیک کدو:

۴ عدد تخم مرغ

٢ فنجان کدو رنده شده

۳/۴ فنجان آرد

۱/۲ قاشق چای‌خورى شکر

۱/۲ قاشق چای‌خورى نمک

٣ قاشق غذاخورى روغن زیتون

۴ قاشق چای‌خورى بیکینگ پودر

۱/۴ فنجان کره آب شده

پنکیک کدو

  • طرز تهیه پنکیک کدو:

دماى فر را به ٢٢٠ درجه سانتیگراد برسانید.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را زده، کدو را اضافه می‌کنیم و با چنگال می‌زنیم.

آرد، شکر، نمک، و روغن را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم.

در آخر بیکینگ پودر را اضافه می‌کنیم.

در سینى فر پوشیده شده با کاغذ روغنى، ٢ قاشق از مخلوط آماده شده را براى هر پَن کیک می‌ریزیم.

٢ دقیقه در فر می‌گذاریم. بعد پن کیک‌ها را برگردانده و ٢ دقیقه دیگر در فر قرار داده تا دو طرف پن کیک‌ها برشته شود.

بعد از پخته شدن، پن کیک‌ها را سریع با برس ، به کره آغشته می‌کنیم.

براى سرو پن کیک کدو بعنوان فینگرفود می‌توانید سایز آنها را کوچکتر کنید تا حالت لقمه‌اى داشته باشد.

نوش جان و لذت ببرید !

  • خواص مواد غذایی اصلی:

کدو ارزش غذایی بالایی دارد . ویتامین B1 , B2 بدن را تا حد زیادی تامین می‌کند . سبب تقویت چشم می‌شود . بدن را در برابر سرطان روده بزرگ و ام اس محافظ می‌کند . خاصیت ضد پیری دارد . در رژیم‌های لاغری بسیار استفاده می‌شود و ...

http://foodfa.com

کد خبر 341778

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha