چهارشنبه 2 خرداد 1397 | به روز شده: 30 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 24 مرداد 1395 - 13:08:11 | کد مطلب: 343097 چاپ

آشنایی با روش تهیه نان سیر پر شده با مرغ

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
از طعم دوست داشتنی نان سیر پر شده با مرغ لذت ببرید.
  • مواد لازم براى تهیه نان سیر پر شده با مرغ:

يك عدد سینه مرغ بزرگ

٢ فنجان آرد

۴ عدد تخم مرغ زده شده

٢ فنجان آرد سوخارى

يك فنجان روغن

يك عدد باگت بزرگ

١٠ تا ١٢ عدد پنیر ورقه‌اى

  • مواد لازم براى تهیه کره سیرى

۱/۳ فنجان کره آب شده

٣ عدد سیر رنده شده

يك قاشق غذاخورى جعفرى خرد شده

يك قاشق غذاخورى پنیر پارمسان

نان سیر پر شده با مرغ

طرز تهیه نان سیر پر شده با مرغ :

سینه مرغ را برش‌هاى نازک داده، در آرد، و بعد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخارى زده و در روغن داغ سرخ می کنیم .

دماى فر را به ١٨٠ درجه سانتی‌گراد می‌رسانیم.

نان باگت را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم. داخل نان‌ها را خالى می‌کنیم،

هر برش مرغ سرخ شده را در دو ورقه پنیر می‌پیچانیم و در نان‌ها فرو می‌کنیم. برش می‌دهیم و در سینى فر چیده، کره، سیر، جعفرى و پارمیزان را مخلوط کرده و با برس روى برش‌هاى نان می‌مالیم، و با فویل می‌پیچیم و به مدت ٢٠ تا ٢۵ دقیقه در فر می‌پزیم تا پنیرها آب شوند، و روى نان‌ها برشته شود . با سس قرمز سرو می‌کنیم.

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com