یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: پای اسپاگتی ایتالیایی پیشنهادی وسوسه کننده برای علاقمندان به غذاهای ایتالیایی است.

آشنایی با روش تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی
  • مواد لازم برای تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی:

۱۷۰ گرم اسپاگتی پخته شده ⠀

نصف فنجان پنیر پارمسان خرد شده

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

نمک و فلفل

  • مواد لازم برای تهیه سس: ⠀

۲۲۰ گرم گوشت گاو بدون چربی ⠀

۲۲۰ گرم سوسیس ( در انتخاب برند سوسیس دقت نمایید)

۱/۴ فنجان پیاز خرد شده ⠀

۲ یا ۳ حبه سیر خرد شده ⠀

۱ فنجان سس مارینارا ⠀

نمک و فلفل

بخش پایانی:

۱ فنجان موزارلا

جعفری تازه خرد شده

 

پای اسپاگتی ایتالیایی

  • طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی:

ابتدا اسپاگتی را پخته و در ظرفی ریخته و با روغن زیتون و پارمسان و ۲ عدد تخم مرغ زده شده مخلوط می‌کنیم و در ظرف مخصوص فر قرار می‌دهیم و مقداری پنیر موزارلا اضافه می‌کنیم .

در ادامه برای تهیه سس , تمامی مواد ذکر شده را در تابه به خوبی مخلوط کرده و تفت می‌دهیم و روی مواد می‌ریزیم و مجدد پنیر موزارلا را اضافه می کنیم .

در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم . سپس با خرده‌های جعفری تزئین می‌کنیم .

نوش جان و لذت ببرید !

foodfa.com

کد خبر 355153

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha