همشهری آنلاین: از ماه فوریه در فروشگاه‌های آمریکا سیبی تراریخته عرضه می‌شود که پس از برش تا سه هفته سیاه نمی‌شود.

تولید سیبی که سیاه نمی‌شود

به گزارش مهر، ژنی که باعث قهوه‌ای شدن سیب پس از برش آن می‌شود در این نوع سیب‌ها که Arcetic Apple نامیده می‌شود، خاموش شده است.

به عبارت دیگر این سیب‌ها با برش تغییر رنگ نمی‌دهند بلکه رنگ آن‌ها زمانی تغییر می‌کند که واقعا فاسد شده باشند. هنگامی که سلول‌های سیب به دلیل برش دچار آسیب می‌شوند آنزیم اکسید پلی فنول فعل و انفعالی شیمیایی در این میوه را آغاز می‌کند که به قهوه‌اي شدن آن منجر می‌شود. اما در سیب‌‌های Arcetic Apple این آنزیم وجود ندارد زیرا ژن مسئول تولید آن خاموش شده است.

این نوع سیب را می‌توان در هر نقطه‌ای کاشت. Arcetic Apple برای نخستین مرتبه در پاییز ۲۰۱۶ میلادی به طور تجاری کشت شد و اکنون محصول آن آماده فروش است.

کد خبر 359393

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha