مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۴
۰ نفر

همشهری أنلاین: تابستان فصل خارج شدن از آشپزخانه و کباب کردن در فضای آزاد است.

برای اینکه کباب کردن را به‌طور سالم‌تری انجام دهید، این نکات را رعایت کنید:

- گوشت را به آهستگی در درجه حرارت پایین‌تر کباب کنید، نه اینکه آن را در حرارت بسیار بالا روسوز کنید. سوزاندن گوشت باعث ایجاد ترکیبات سرطان‌زا در آن می‌شود.

- پیش از کباب کردن گوشت چربی‌های آن را جدا کنید.

- گوشت را دست‌کم برای ۳۰ دقیقه پیش از کباب کردن در چاشنی بخوابانید. چاشنی‌های خوب سرکه، عصاره مرکبات و چای سبز هستند.

- برای اینکه غذای سالم‌تری به خورید، مواد گیاهی مانند گوجه‌فرنگی، پیاز، کدو یا فلفل را هم همراه گوشت کباب کنید.

- چاشنی باقیمانده را دور بریزید.

- کباب‌پزتان را تمیز نگهدارید.

HealthDay

کد خبر 372207

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha