سه شنبه 3 مرداد 1396 | به روز شده: 25 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
یکشنبه 25 تیر 1396 - 21:27:46 | کد مطلب: 376404 چاپ

نکته بهداشتی: درباره پاستوریزاسیون

زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:
پاستوریزاسیون فرایندی است که در آن شیر و سایر فراورده‌های لبنی حرارت داده می‌شوند تا باکتری‌های مضر در آن‌ها کشته شوند

به این نکات درباره پاستوریزاسیون توجه کنید:

- پاستوریزاسیون ضروری است، زیرا باکتری‌های خطرناکی در شیر خام وجود دارد.

- پاستوریزاسیون بر آلرژی‌ها نسبت به فراورده‌های لبنی تأثیر نمی‌گذارد.

- شیر پاستوریزه نسبت به شیر خام کمتر مغذی نیست.

- حتی اگر شیر پاستوریزه باشد، هرگز نباید آن را برای مدت طولانی بیرون از یخچال نگهداشت.